Gynobs Gruppen

Fysioterapi under navlen

GynObs fysioterapi står for gynækologisk obstetrisk fysioterapi og det er fysioterapi under navlen.

En GynObs fysioterapeut kan hjælpe dig med lidelser som afstedkommer smerter fra underlivet og bækkenet.

Hvad er GynObs fysioterapi

En GynObs fysioterapeut behandler smerter og komplikationer, som opstår i eller i forbindelse med bækken, bækkenbund og underlivet. Smerter i underlivsområdet kan opstå af mange årsager. Nogle gener er aldersbetinget og opstår, fordi muskulaturen slappes, andre gener opstår i forbindelse med graviditeter eller af andre årsager.

Hvad er din GynObs fysiterapeuts baggrund

For at blive GynObs fysioterapeut, så skal du først uddanne som fysioterapeut. Når du har din grunduddannelse som fysioterapeut, så skal du videreuddanne dig som GynObs fysioterapeut. Som GynObs fysioterapeut opnår du under din efteruddannelse eller din specialisering en masse viden om bækkenets anatomi, hvordan du stiller diagnoser og hvilke behandlingsmetoder, der er de mest optimale.

Kan kan du møde en GynObs fysioterapi

Langt de fleste af landets GynObs fysioterapeuter arbejder indenfor hospitalsvæsenet. Her arbejder de tværfagligt på flere afdelinger, hvor de afhjælper alt fra graviditetsproblemer som bækkenløsning til problemer med inkontinens og overspændte muskler i bækkenbunden.

Det er derfor alle aldersgrupper af danskerne, der kan komme i kontakt med en GynObs fysioterapeut.

Nogle GynObs fysioterapeuter er tilknyttet private klinikker eller hospitaler.

Hvad består en fysioterapi under navlen af

Selve behandlingen som du kan få hos din GynObs fysioterapeut  afhænger af din problemstilling og dine gener. Men ofte er der tale om en kombination af et speciel træningsprogram, der er skræddersyet til dig. Afspændingsøvelser og dybdegående massage.

Du modtager behandling hos din fysioterapeut, men du får også en række øvelser, som du skal udføre flere gange dagligt derhjemme.

Skal jeg have en henvisning fra lægen.

Du kan godt få en henvisning fra lægen, men det er ikke en nødvendighed for at booke en tid hos en GynObs fysioterapeut. Har du ikke en henvisning, skal du blot vælge en af de privatpraktiserende fysioterapeuter.